طرز تهیه سالاد پپرونی با پنیر چدار و پنیر مرینت شده
به گزارش مجله سرگرمی، پنیرهای طبیعی را مانند بلوچیز، گودا،پراتو و پنیرهای پستو سبز و قرمز را می توان به روغن زیتون آغشته نموده و به همراه زیتون و فلفل های رنگی سرو کرد یا داخل سالاد ریخت. برای بهتر کردن طعم آن می توان سرکه بالزامیک و فلفل قرمز پرک یا فلفل گرانول را نیز اضافه نمود. در ادامه این مطلب می خواهیم طرز تهیه سالاد پپرونی با پنیر چدار و یک نوع پنیر مرینت شده که می تواند بسته به سلیقه شما تغییر کند را آموزش دهیم.
-
مواد لازم برای سالاد پپرونی با پنیر چدار
-
مواد لازم برای سس ایتالیایی
فلفل قرمز (کبابی و خرد شده) نصف پیمانه
پیاز قرمز (حلقه شده) یک چهارم پیمانه
سس ایتالیایی یک چهارم پیمانه
کاهو پیچ درشت (خرد شده) یک پیمانه
زیتون سیاه یک چهارم پیمانه
نصف پیمانه زیتون سبز نصف پیمانه
گوجه فرنگی مینیاتوری 180 گرم
ژامبون (نواری خرد شده) 120 گرم
سالامی (نواری خرد شده) 60 گرم
پنیر چدار (نواری خرد شده) خرید آنلاین 100 گرم
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
جعفری (ساطوری شده) یک قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه نصف قاشق غذاخوری
سیر خرد شده یک حبه
ریحان (ساطوری شده) یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک و خرد شده یک چهارم قاشق چای خوری
پونه یک چهارم قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
-
طرز تهیه سالاد
مرحله اول
برای تهیه سس ایتالیایی، تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. بهتر است سس را از یک روز قبل آماده کنید.
مرحله دوم
فلفل کبابی، زیتون سبز و سیاه و کاهوی پیچ را در ظرف بریزید. ژامبون پپرونی، سالامی و پنیر چدار نواری خرد شده را به ظرف افزوده و مخلوط کنید. پیاز حلقه شده و گوجه فرنگی مینیاتوری را به سالاد اضافه کنید.
مرحله سوم
سس ایتالیایی را به ترکیبات اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سس به خورد سالاد برود. حالا می توانید پنیر های مرینت شده را هم روی سالاد بریزید یا در کنار آن سرو کنید.
منبع: کتاب کالهمجله دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه
مهسان بلاگ: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان